Tradisjonsmat (1328)
Tilbehør
   Sylting/Herm. (64)
   Syltetøy (74)
   Stuing (56)
   Sopp (144)
   Ris (119)
   Potet
   Olje/Eddik (50)
   Grønnsaker (286)
   Dressing (111)
   Annet (223)
Suppe & Saus (755)
Spesialkost (137)
Småretter (1041)
Salat & Vegetar (573)
Pasta & Pizza (320)
Kjøtt (1705)
Internasjonale (1302)
Fugl (760)
Fisk (1919)
Drikke (2518)
Dessert & Kake (1747)

Logg inn






Glemt passordet?
Ingen konto ennå? Registrer deg!
16038 oppskrifter!
md_header.jpg
Del p Facebook
Din vurdering
0
Favorisert:
0

Gratinert potetmos

Ingredienser
1 porsjon potetstappe
2 ss margarin
1 egg
Porsjoner
3
Tilberedning
Lag ekstra tykk stappe. Ta kjelen av varmen og tilsett margarin og egg. Sprøyt mosen rundt kanten av en ovnsrett eller sprøyt topper på bakepapir.

Stek dem ved 225 C i ca 15 minutter til overflaten er gyllen. Potetrosene serveres til finere retter av fisk og kjøtt